Mészáros Anita

Bemutatkozó, filozófia

Közgazdászként, majd HR szakemberként diplomáztam. 16 éve dolgozom vezetőként, jelenleg a pénzügyi szektorban. Voltam 4 és 500 fős csapat vezetője is. Bármekkora csapatot vezettem a legfontosabb mindig az EMBER volt számomra. Azaz milyen módon lehet a magunk és Kollégáink motivációit, tehetségét és személyes beállítódásait az áhított cél, üzleti siker szolgálatába állítani. Az évek során megtanultam, “hogyan” nélkül nincs hosszútávú siker és vezetőként egyik legfontosabb feladatom a “Lead by example”

Tanácsadóként, trénerként, coachként sok kezdő és gyakorlott vezetővel, szakemberrel dolgoztam együtt számos területen (zeneiskolák, középiskolák, alapítványi iskolák, termelő vállalatok, kezdő vállalkozások vezetői, stb. )

Fontos számomra hogy a coaching nem egy “megmondó” módszer, úgy hozza ki belőlünk a megoldást, hogy közben megőrizzük felelősségünket a változásokban és változtatásokban.

“Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük amire képesek vagyunk.” /Ralph Waldo Emerson/

Szakterület, specialitás

időgazdálkodás, motiváció, kommunikáció

  
was shared 0 times
00