Küldetésünk

Küldetésünk támogatni a társadalmilag hasznos célokért dolgozó vezetőket abban, hogy személyes hatékonyságukat növelve szakterületüknek, pozíciójuknak és egyéni értékrendjüknek megfelelően sikeresek legyenek.

Vezetők alatt itt értünk mindenkit, aki ügyeket vagy embereket képvisel: pedagógusokat, edzőket, orvosokat, nonprofit vagy civil szervezetek vezetőit, illetve a közszférában dolgozókat.

Létrehoztunk egy közösségi teret, ahol professzionálisan dolgozó, tapasztalt coachok találkozhatnak olyan társadalmilag hasznos célokért dolgozó szervezetek vezetőivel, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy coaching szolgáltatást vegyenek igénybe, pedig szükségük lenne rá.

Az ügyfelek számára elérhetővé tesszük a coachingot annak érdekében, hogy személyes hatékonyságukat növelve még sikeresebben végezhessék társadalmilag hasznos tevékenységüket.

A kezdeményezésben résztvevő coachok számára pedig lehetőséget teremtünk arra, hogy új szektorokban is tapasztalatokat szerezzenek. Ezzel egyidejűleg olyan szakmai műhelyt is alapítunk, ahol helye van a különböző szektorokban dolgozó coachok tudásmegosztásának.

Összességében, ezzel a mindenki számára előnyös folyamattal olyan szektorokba is eljuttatjuk a coachingot, ahol még nem terjedt el.

Alapító tagok

Coach4Good csapatának tagjai végzett coachok, de emellett rendelkeznek vezetői, üzleti, civil, oktatási, kereskedelmi és marketinges tapasztalattal. A kezdeményezők sokfélesége, coaching tapasztalata és társadalmi elkötelezettsége garanciát jelent arra, hogy a lelkesedés mellett a professzionalitás is kiemelkedő szerepet játsszon küldetésünk sikerre vitelében.

A kezdeményezés szakmai vezetői

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, üzenj nekünk!

Név

Email cím

Üzenet